DruštvoVesti

ZIMSKI USLOVI VOŽNJE U SRBIJI: Na Kopaoniku noćas pao sneg! Normalizovan saobraćaj na auto-putu ka Čačku

Auto-put E-75, između naplatnih stanica Markovac i Lapovo, smer Beograd-Niš, normalizovan je za saobraćaj, saopštilo je JP “Putevi Srbije”.

Nakon saobraćajne nesreće, saobraćaj se odvijao preticajnom Nesreća se dogodila oko 19 sati kod tunela Brančić u smeru ka Čačku.

AMSS: Zimski uslovi vožnje

Saobraćaj u Srbiji danas će se odvijati po mokrim kolovozima i uz smanjenu vidljivost u jutarnjim i večernjim satima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na Kopaoniku je noćas pao sneg. Na putevima preko planinskim prevoja i po kotlinama ima magle. Na putevima kroz stenske useke i klisure zbog kiše su mogući odroni.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja. Prema podacima Uprave granične policije na putničkim i teretnim terminalima nema zadržavanja. Radovi su u toku na više deonica u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez.

Nema dužih zadržavanja ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima u Srbiji, informacije su Uprave granične policije. Kamioni na Batrovcima na izlazu iz zemlje čekaju deset sati, na Horgošu šest sati, na Kelebiji pet, a na prelazu Mali Zvornik tri sata.

 

Kurir.rs/Tanjug/Beta

Foto: Youtube Printscreen

Podeli