Kultura

Promovisana knjiga ”Na krilima meleka”

Na Dan Sandžaka zavičajna književnost obogaćena je još jednim književnim delom novopazarskoga autora Avda Ćeranića. Promocija njegovog četvrtog romana ”Na krilima meleka” održana je u Narodnoj biblioteci ”Dositej Obradović”, u organizaciji Bošnjačkog instituta za nauku, kulturu i umjetnost.

O najnovijem književnom ostvarenju ”Na krilima meleka” novopazarskog autora Avda Ćeranića na promociji su govorili: recenzent Mirjana Đapo, profesor dr Sait Kačapor, profesor dr Redžep Škroijelj i sam autor, koji je izrazio zadovoljstvo što je promocija upriličena baš na Dan Sandžaka.

”Da smo planirali da ova promocija bude održana na današnji dan, možda ne bismo uspeli. Taj datum je slučajno došao i zbog toga sam presrećan! Raduje me što sa ovde prisutnim ljubiteljima pisanie reči mogu da podelim radost na svečanosti koju dele svi građani Sandžaka”, izjavio je Ćeranić.

Lekar po profesiji, umetnik po opredeljenju, Avdo Ćeranić priprema i novo književno ostvarenje koje će se naći pred čitalačkom publikom. Promociju njegovog četvrtog romana organizovala je Narodna biblioteka ”Dositej Obradović” u saradnji sa Bošnjačkim institutom  za nauku, kulturu i umjetnost.

S.Lj.

Podeli