DruštvoVesti

Za dame koje vode računa o svom izgledu

Novi Pazar poznat je po lepim ženama. Svaka voli da za sebe odvoji vreme kako bi imala lepu frizuru, za određenu priliku i da bude lepo našminkana, da pred letnju sezonu bude isunčana a nakon napornog dana da ode na relax masažu. Sada sve to mogu da dobiju zakazivanjem svog termina na jednom mestu-u salonu lepote “ŠMINKERAJ AND BEAUTY HOUSE”.

Poznata šminkerka i vlasnica novootvorenog salona “Šminkeraj and beauty house” Selma Hamzić, kaže da joj je bilo zadovoljstvo da uloži dosta truda kako bi naše dame imale u svom gradu mesto gde mogu zakazivanjem termina za sebe dobiti kompletnu uslugu od frizure do šminke.

“Drage dame koje su uvek dobrodošle, u mom salonu mogu srediti frizuru, našminkati se, uraditi manikir, nadogradnju svilenih trepavica, japansko iscrtavanje obrva, koristiti solarijum i odmoriti se uz tretman masaže”, kaže vlasnica salona, Selma Hamzić.

”Ovaj trenutno najmoderniji salon lepote u gradu nalazi se u blizini zgrade Centra za socijalni rad tako da sve dame koje vode računa o svom izgledu mogu da zakažu svoj termin i preko društvenih mreža, fb i instagrama.

B.V.

Podeli