Nova parking mesta kod Autobuske stanice

Projektima parternog uređenja, koji se realizuju i tokom produžene građevinske sezone na više lokacija, Novi Pazar dobija oko 200 novih parking mesta. Za nekiliko dana završavaju se radovi i na uređenju prarkinga u blizini Autobuske stanice, gde se izgrađuje i uređuje prostor za preko 20 parkiranih vozila.

I stanovnici koji žive u blizini Autobuske stanice uskoro će imati uređen javni prostor i, u Novom Pazaru naročito nedostajuća parking mesta za preko 20 vozila. Radovi su u toku i, kako se najavljuje, trebalo bi da budu završeni već tokom naredne nedelje.

”Namera nam je da sve projekte koje smo zacrtali završimo. Nakon parkinga kod zgrada Bor, Jezero, Nove lučne, došao je red da radimo i ovde novi parking. Radovi dosta brzo napreduju i građani će možda već u par dana, krajem sledeće nedelje, imati kompletno završen plato sa oko dvadest i nešto parking mesta”, izjavio je direktro JKP ”Parking servis” Armin Mehović.

Parterno uređenje podrazumeva i ozelenjavanje uređenih površina, a na nekim lokacijama i izgradnju dečijih igrališta.

Realizacijom svih do sada planiranih projekata parternog uređenja Novi Pazar dobija ukupno oko 200 novih parking mesta. Kako se najavljeje, narende sezone biće i novih sadržaja, kojima će se unaprediti život svih građana Novog Pazara.

S.Lj.

Podeli