DruštvoVesti

Živimo sa njima a ne pored njih

 Društvo za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama “Tahir-Taša Delić” u saradnji sa dugododišnjim prijateljem, novopazarskim ugostiteljom  Jasminom Dervišnurovićem, vlasnikom firme “Sve pod sač”, organizovali su danas kod Sebilja lepo druženje sa korisnicima ovog udruženja i građanima. Lep dan iskoristili su da naprave prigodan program za naše sugrađane i ujedno pokažu šta oni sve znaju i umeju.

“Odlučili smo da ovaj lep i sunčan oktobarski dan iskoristimo za druženje, da našim sugrađanima pokažemo šta sve umeju naši korisnici i da našim korisnicima pokažemo da njihovi sugrađani zaista žive sa njima a ne pored njih”, kazala je sekretarka udruženja Lejla Delić.

Svojim specijalitetima, mantijama i pitom ispod sača, sve prisutne sugrađane na  današnjem druženju, počastio je Jasmin Dervišnurović, prijatelj Društva za pomoć MNRO i veliki humanista.

“Hvala svima koji su danas prisustvovali ovom druženju jer našim dragim drugarima iz Društva za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama to puno znači a ja ću kao I mnogo puta do sada da se odazovem ovakvim akcijama kao što preporučujem svim novopazarcima koji su to u mogućnosti”, rekao je Dervišnurović.

Kao specijalno iznenađenje za drugare iz Društva MNRO, bio je pevač Enis Todić, koji ih je na kraju programa zabavio pesmom.

B.V.

Podeli