DruštvoVesti

Vodovod radi istim intezitetom

Istim intezitetom na mnogim gradilištima rade i radnici JKP „Vodovod i kanalizacija“. Jedna od najzahtevnijih investicija u ovoj godini je i zamena i izgradnja vodovodnih instalacija  u ulicama oko autobuske stanice. Radovi u Ulici Stane Bačanin se zvaršavaju, a radnici će preći da rade i u Omladinskoj ulici.

JKP Vodovod i kanalizacija prati i razvoj novopazarskih naselja, pa je tako u ulicama u okolini autobuske stanice gde je izgrađen veliki broj stambenih objekata zamena vodovdonih i kanalizacionih instalacija bila neophodna. Direktor ovog preduzeća Hanefija Brničanin kaže da je ovo bila jedna od najzahtevnijih investicija u ovoj građevinskoj sezoni, koja je i od velikog značaja.

“Kako bi bili stvoreni kvalitetni infrastrukturni elementi po pitanju komunalne infrastrukture. Mi smo u Ulici Stane Bačanin, koju smo pri kraju da završimo  izgradili fekalnu kanalizaciju, a ostaje da se uradi još vodovodna mreža. Pored ovih radova, radnici  JKP “Vodovod i kanalizacija”, nastavljaju da rade istim intezitetom. Započeli smo sa prirpemnim radovima u Omladinskoj ulici, gde ćemo izgraditi kišnu I fekalnu kanalizaciju i vodovodnu mrežu. Započeli smo radove na vodovodnoj mreži u Pribojskoj ulici. Po nalogu Gradskog veća izgradićemo kišnu i fekalnu kanalizaciju. U toku naredne nedelje počećemo da radimo iznad groblja Gazilar , gde je u planu izgradnja fekalne kanalizacije, koja je za meštane tog dela grada od velikog značaja. Nameravamo da počnemo I sa radovima u naselju  Mur kod Hakovog hana” , rekao je Brničanin.

Od sutra će zbog radova  novopzarskog Vodovoda privremeno biti obustavljen saobraćaj u delu ulice Omladinske, od raskrsnice sa ulicom 12. Srpske brigade do raskrsnice ulica Jalija i Omladinska. Ova deonica biće zatvorena za saobraćaj do završetka radova.

Podeli