DruštvoVesti

Građevinska sezona i dalje u punom jeku

Ulica Rajka Ackovića koja se spaja sa Ulicom Nurije Pozderca biće asfaltirana uskoro. Pripremni radovi za postavljanje asfalta su u toku na još mnogim lokacijama u gradu.

Novopazarskim putarima obradovali su se i meštani naselja Ćerimidžinica. Ovde su u toku prirpmeni radovi za postavljanje asfalta, koji meštani sa nestrpljenjem očekuju, jer će ova zima i za njih biti mnogo lakša.

Građevinska sezona je u punom jeku. Radovi na pripremi za asfalt odvijaju se u Ulici generala Živkovića.

Prema rečima pomoćnika gradonačelnika Nihada Hasanovića,  radi se u Ulici Dimitrija Tucovića, na sportsko-rekreativnom centru u toku je rekontsrukcija trim staza i ivičnjaka. Mehanizacija novopazarskih putara nalazi se i u Vojkovačkoj ulici, istovremeno se sređuje i prostor oko obdaništa na Šestovu. Oko 300 metara puta radiće se u Hotkovu, u Dubrovačkoj 418 u Selakovcu, Zlatiborskoj ulici u Šutenovcu, na uređenju kraka Ulice Ruđera Boškovića, a u planu je da se uredi još mnogo novopazarskih ulica za koje su potpisani ugovori . Na mnogim gradilištima su i radnici Vodovoda, uređuju se i platoi, igrališta za decu.

Za asfalt je spremna ulica Vehba Kolašinca, koja će biti završena u četvrtak, a istog dana biće završen i plato iza Nove Lučne zgrade.

 

Podeli