DruštvoVesti

SNS: Zajedno stvaramo bolje uslove za život svih građana

U razvoj Novog Pazara i stvaranja boljih uslova za život njegovih građana kako u gradu, tako i na selu, ulažu  Grad Novi Pazar i država Srbija, rečeno je između ostalog na konferenciji za novinare u Gradskom odboru Srpske napredne stranke koja sa Sandžačkom demokratskom partijom čini vlast u ovom gradu. Istaknuto je i da je misija te stranke bolja država koja poštuje sve gradjane i koja o njima brine.

Ispred Gradskog odbora Srpske napredne stranke Milena Rajović kaže da su Grad Novi Pazar I država Srbija prethodnih godina najveći deo novca investirali u obnovu i izgradnju infrastrukturnih objekata.  Ona dodaje da su stalnim ulaganjem u seosko područje stvoreni uslovi  domaćinima i njihovim porodicama da imaju iste uslove kao u gradu, podsećajući da su značajna sredstva uložena su u izgradnju infrastrukturnih objekata – vodovoda, lokalnog puta, kao i efikasnijeg snabdevanja električnom energijom.

“U selu Žunjeviće sanairan je put u dužini od preko 3 kilometra, koji će olakšati deci put do škole. Predstavnici Gradskog odbora Srpske napredne stranke obišli su gradilište i sa domaćinima I njihvom ukućanima razgovarali i o rešavanju drugih problema. U cilju boljih uslova za život a pored sanacije puta, rekonstrusan je školski objekat, a meštani će dobiti i bolje snabdevanje električnom energijom.

Bolji uslovi za život stvoreni su u žiteljima sela Dedilovo

“Građevinske mašine su ovih dana angažovane i u mesnoj zajednici Grubetiće, a meštani sela Dedilovo kažu da je nasipanje ovog puta za njih od velikog značaja. Put do seoskog groblja u Dedilovu u Mesnoj zajednici Grubetiće dug oko 4 kilometra, a funkcioneri Gradskog odbora obišli su te radove I istakli da će sanacijom puta meštani tokom zime lakše dolaziti do svojih kuća. Selo Dedilovo ima 15-ak kuća I nijedna nije napuštena, čak ima I povratnika, koji su se osetili radosno znajući da povratak nije uzaludan”, rekla je Rajevićeva.

Rajovićeva ističe da je u poslednjih nekoliko gorina uloženo u putnu infrastrukturu

Put za koji meštanu kažu da je jedini postojao u davna vremena u Novom Pazaru, dobio je asflat. Reč je o kraku ulie Save Kovačeviča. Nismo ni sumnjali da če meštani biti zadovoljni, mi smo tu zbog njih, i to poverenje je obostrano. Sve što obećamo, mi ispunimo, zato nam veruje cela Srbija”

Iz  gradskog odbora Srpske napredne stranke kažu da će se priključiti akciji   „Zasadi drvo, zasadi svoj kiseonik“,  u okviru koje će biti zasađeno 8250 stabala.

Na konefernciji je istaknuto i da je politike te stranke stvaranje bolje države koja brine o svim građanima

“Imamo veliku podršku od Vlade Srbije i Predsednika Aleksandra Vučića, koji želi da Novi Pazar, bude razvijeno mesto, mesto gde će vladati jedinstvo, sloga i prosperitet uz podršku svim aktivnostima za ekonomski i socijalni razvoj Novog Pazara. Naš posao je da razvijamo Novi Pazar, da pravimo puteve, bolnice, vrtiće i škole da čuvamo životnu sredinu i ništa nije važnije od toga”, istakli su u ovoj stranci.

Podeli