DruštvoVesti

Radnici Vodovoda rade i u Ulici Dimitrija Tucovića

U Ulici Dimitrija Tucovića , radnici JKP „ Vodovod i kanalizacija“ rade na izgradnji kišne i fekalne kanalizacije. Ujedno se vrši i priprema za priključak  LIDL-a na vodovodnu mrežu, kako se asfalt ubuduće ne bi oštetio.

Ovaj deo grada je već neko vreme veliko gradilište. Pored novopazarskih putara, poslednjih dana ovde rade i radnici novopazarskog Vodovoda. Ovde je u toku izgradnja kišne i fekalne kanalizacije, ali i priprema za novi vodovodni priključak, koji je namenjen za objekat nemačke firme LIDL.

Lepo vreme ide na ruku i radnicima Vodovoda, koji još uvek imaju vremena da privedu kraju planirane projekte na uređenju vodovodnih instalacija.

Veliki broj projekata realizovan je upravo u Ulici Dimitrija Tucovića. Od nekadašnjeg neuređenog prostora, sada potpuno drugačija i lepša slika. Uređene su pešačka i biciklistička staza, te je tako ovo mesto postalo omiljeno biciklistima i rekreativcima.Asfaltiranje se izvodi kroz nekoliko faza, a projekat uređenja finansiraju Ministarstvo privrede i Grad Novi Pazar. Očekuje se da će se realizacijom ovog projekta  rasteretiti saobraćaj u samom centru grada.

Podeli