DruštvoVesti

Gradonačelnik Biševac ugostio decu Novog Pazara

Deca Novog Pazara danas su bila gosti gradonačelnika Nihata Biševca u Gradskoj upravi.  To je još jedan događaj u ovom gradu priređen u okviru Dečije nedelje. Najmlađi sugrađani imali su priliku da razgovaraju sa gradonačelnikom i postave mu pitanja koja su za njih veoma bitna.

„Mališani su najdraži gosti u Gradskoj upravi. Uvek nas obraduje njihov dolazak. Bilo je lepo danas družiti se sa njima i čuti njihova razmišljanja koja su veoma zrela, iako su deca. Cilj Gradske uprave i Grada Novog Pazara je da im obezbedi što srećnije i bezbrižnije detinjstvo“, kazao je Biševac.

Mališani su svoje zadovoljstvo iskazali i recitovanjem pesmice posvećene odgovornom poslu gradonačelnika. Uz prijatan razgovor najviše su se obradovali i slatkišima koje su dobili na poklon.

Nakon prijema najvažnijih gostiju gradonačelnik Biševac zajedno sa članicom Gradskog veća Ulfetom Demčović i direktorkom Gradske organizacije „Prijatelji dece“ Farisom Fetahović  ispratio je  najmlađe,  gde su se ispred zgrade Gradske uprave fotografisali kako bi napravili uspomenu na ovaj dan.

A.M.K.

Podeli