Sport

Ilić: Imamo velike šanse protiv Mladog radnika

Trener odbojkaša Novog Pazara Goran Ilić rekao je danas da će njegova ekipa, iako još uvek nekompletna, pokušati da na domaćem terenu pobedi Mladi radnik u prvom kolu Superlige.

“Nadam se da ćemo do sledeće utakmice biti kompletni, a ni ovako se ne predajemo. Daćemo sve od sebe da pobedimo. Mislim da i sa ovim timom imamo velike šanse, posebno jer se igra u našoj sali. Prva utakmica je uvek bitna i teška, pa bih voleo da ljubitelji odbojke dođu u velikom broju”, rekao je Ilić.

On je ocenio da je najveći adut Mladog radnika isukstvo igrača poput Nemanje Dukića i Toma Micića, ali da bi u dužoj utakmici to mogla da bude prednost Pazara.

“Imamo Vanju Eremića i Aleksandra Ivkovića, srednjaci su dugo u ekipi. Mladi Alija Bekrić je u usponu, a malo kuburimo na korekciji. Ako odigramo taktički pametno, možemo da se nosimo s rivalom. Optimista sam, uprkos nekim zdravstvenim problemima”, naveo je Ilić.

Primač servisa Novog Pazara Vanja Eremić ocenio je da je Mladi radnik blagi favorit, a da bi domaći odbojkaši trebalo da odigraju lepršavo i da daju sve od sebe.

“Možemo da im se suprotstavimo i sa dva mlađa igrača u postavi. Uslov je da odigramo dobro, kao na treninzima. Sve je na nama. Ako zaustavimo Micića, napravićemo veliki korak ka pobedi. Što se ambicija u prvenstvu tiče, sa još jednim primačem i korektorom trebalo bi da konkurišemo za mesto u najboljem kvartetu”, zaključio je Eremić.

Novi Pazar i Mladi radnik igraće u nedelju od 18 časova u dvorani Pendik.

M. Minić

 

Podeli