Kultura

”Vaše misli su vaše molitve”

Novopazarskoj književnoj publici predstavila se bosanskohercegovačka spisateljica Rašida Muhić knjigama poezije ”Svjedočim ljubav” i ”Vaše misli su vaše molitve”. Književno veče u Galeriji multimedijalnog centra upotpunio je muzičar Rifat Ramović.

Najnovija knjiga Rašide Muhić, odiše pozitivnom energijom, duboko proživljenim emocijama i jasnim porukama: Imamo samo ovde i sada; Radite najbolje što možete i sve će doći na svoje; Sreća je izvor, usudite se biti srećni, i najvažnija: Pazite šta mislite jer, ”Vaše misli su vaše molitve”. To je ujedno i naziv njene najnovije knjige.

”Bez jakog bola nema ljubavi. Bez teškoća u životu nema razvoja. Svaka teškoća i iskušenje nas razvijaju. Ne može neko ko leprša kroz život uljuljkan u lagane stvari, sazriti. Moja najnovija knjiga ”Vaše misli su vaše molitve”, to sam zapravo ja”, izjavila je spisateljica Rašida Muhić nako promocije u Novom Pazaru.

Rašida Muhić  je rođena u Maglaju, gde je završila osnovnu i srednju školu. Fakultet političkih nauka – Odsek socijalni rad, završila je u Sarajevu. Dobitnica je brojnih priznanja za svoj rad, a ‘’Vaše misli su vaše molitve’’ je njena šesta knjiga.

S.Lj.

 

Podeli