Društvo

Počeli asfalterski radovi i u naselju Novopazarska Banja

Asfalterski radovi počeli su i u naselju Novopzarka Banja, i već sutra, trebalo da budu završeni. Ukupna dužina asfaltiranih ulica je oko 700 metara. Zadovoljne meštane obišao je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac sa saradnicima i najavio nastavak uređenja ovog banjskog naselja.

Ovo je jedno od najnaseljenijih novopazarskih naselja. Ovde se svakodnevno razvija turizam, niču ugostiteljski objekti, a Novopazarska Banja decenijama dovodi brojne pacijente i goste. Zato je infrastruktura ovde veoma važna. Asfaltu su se ipak najviše obradovali najmlađi. Oni su sa oduševljenjem dočekali gradonačelnika.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac ističe da asfalt u Novopazarskoj Banji zapravo označava početak urbanizacije ovog banjskog naselja.

”Trudimo se da se naš grad podjednako razvija. Asfaltiranjem se poboljšao kvalitet života i u Novopazarskoj Banji. U tom cilju, Grad je raspisao tender za projekat korićenja Banjske reke, rekonstrukciju puta, kanalizacione i vodovodne mreže, i izgradnju dva mosta. Vrednost projekta je 20 miliona dinara. Cilj nam je da stvaramo što bolje uslove za život naših sugrađana, kako u centru Novog Pazara, tako i u Novopazarskoj banji”, izjavio je gradonačelnik Biševac.

S.Lj.

Podeli