Categories: Politika

SNS Novi Pazar: Nećemo stati dok svi građani ne budu zadovoljni

Predstavnici Srpske napredne stranke u Novom Pazaru ukazuju na brojne projekte koji su u proteklom periodu realizovani u Novom Pazaru, a kojima su, kako kažu,  unapređeni uslovi života za sve građane. Član gradskog odbora ove stranke na nivou grada Stefan Stefanović na konferenciji za medije istakao je neke od najznačajnijih infrastrukturnih aktivnosti i projekata kojim se podstiče zapošljavanje i tom prilikom istakao da se na tome neće stati.

Preko 150 osoba na teritoriji Novog Pazara i Tutina upošljeno je kroz javne radove rekao je Stefanović i naglasio da su oni od velikog značaja za sve koji traže posao, jer osim zarade oni imaju i osiguranje za period trajanja radova, ali i priliku da se dokažu.

” Ukoliko se ti radnici pokažu kao jako dobri imaće mogućnost boljeg zapošljenja, jer će gradski odbror Srpske napredne stranke znati da cijeni one koji su se dokazali “, kaže Stefanović.

On kaže da je na ovaj način Nacionalna služba za zapošljavanje stavljena u službu svim građanima. On je na konfereciji pomenuo i neke od infrastrukturnih projekata važnih za život građana. Jedan od njih je i asfaltiranje Ulice Dimitrija Tucovića.

” Prije samo dan-dva postavljen je drugi sloj asfalta u ovoj ulici. Ovo je višestruko značajno jer se radi o dužini od 2600 metara kvadratnih. Takođe smo ponosni što smo uspjeli da obezbjedimo asfalt za osnovnu školu u Bagri i za osnovnu školu u Lukarima”, kaže Stefanović.

Stefanović je na konferenciji podsjetio i na novo šetalište pored rijeke Raške, zatim na planirane radove u Novopazarskoj Banji, asfalt u Ulici 404, kao i na realizovane radove u kraku Ulice Save Kovačevića.  Jedan od važnih projekata prema riječima Stefanovića je i otvaranje Savjetovališta za dijabetičare u novopazarskom Domu zdravlja.

” U izgradnju ulaže Grad Novi Pazar ali ulaže i republika Srbija najviše zahvaljujući predsjedniku Aleksandru Vučiću. Mi ne želimo da rasipamo novac, ali kada vidimo šta je sve potrebno našim građanima tu smo da damo sav svoj maksimum.  Nećemo stati dok svaki građanin našeg grada ne bude zadovoljan”, rekao je Stefanović.

Cilj svih aktivnosti Srpske napredne stranke jeste, kaže Stefanović, da budu stvoreni dobri uslovi za lijep i prijatan život svih građana u Novom Pazaru, kako mladih tako i starijih koji su društvo najviše zadužili.

 

Podeli

Selma Ljajic

Recent Posts

Uhapšen zbog nedozvoljenog prometa cigareta

Policija u Novom Pazaru  uhapsila je E.Č. (30) iz Tutina zbog sumnje da je izvršio…

13 hours ago

Novi Pazar ima šampionku Evrope u boksu: Zlatna Kuluhova!

Kristina Kuluhova u finalu kategorije do 63 kilograma u Beogradu podeljenom odlukom sudija pobedila reprezentativku…

1 day ago

Pazarci završili sezonu, FON Banjica u polufinalu plej-ofa

Beograđani su dobili drugu utakmicu u Novom Pazaru sa 2:0, pa su sa dve pobede…

1 day ago

Super liga Srbije: Radnik – Novi Pazar 1:4

Novi Pazar je sa 39 bodova deveti u Super ligi Srbije, odnosno vodeći u plej-aut…

1 day ago

Radni vikend u SDP: Zasedali Politički savet i Komisija za statutarna pitanja

U centrali Sandžačke demokratske partije (SDP) u Novom Pazaru radna subota. Protekla je u održavanju…

1 day ago

Međedović bez trećeg kola u Madridu

Novopazarac propustio dve set lopte u desetom gemu prvog seta.

1 day ago