DruštvoVesti

Radnici Vodovoda rade i u Ulici Vehba Kolašinca

Radnici “Vodovoda i kanalizacije” rade na rekontrukciji vodovodne i kanalizacione mreže u kraku Ulice Vehba Kolašinca. Istovremeno, radnici ovog javnog preduzeća rade na još nekoliko lokacija u gradu, gde se radi zamena potrebnih vodovodnih instalacija.

I krak Ulice Vehba Kolašinca planiran je da bude asfaltiran. Pre asfalta, radnici “Vodovoda i kanalizacije” rade na zameni fekalne i kišne kanalizacije, koja je ovom delu grada bila neophodna. Direktor Hanefija Brničanin zadovoljan je dinamikom realizacijom planiranih projekata rekonstrukcije vodovodne mreže, te kišne i fekalne kanalizacije u Novom Pazaru.

„Usled potreba, koje su se iskazale u komunikaciji između građana i Gradskog veća i gradonačelnika, došli smo do zaključka da je u kraku Ulice Vehba Kolašinca bilo potrebno raditi fekalnu i kišnu kanalizaciju, pre samog asfaltiranja ove ulice. Vodovodna mreža je bila odrađena i ovde ćemo završiti radove za nekoliko dana“, rekao je Brničanin najavljujući početak realizacije najvećeg projekta u ovoj godini, što se tiče Vodovoda, a to je rekonstrukcija vodovodne mreže u Ulici genarala Živkovića.

Brničanin podseća da su radnici JKP „Vodovod i kanalizacija“ pri kraju da završe radove u kraku Ulice 37 sandžačke divizije, kod Autobuske stanice, a i u Ulici Stanice Spasojevića. Brničanin očekuje da će u ovoj građevinskoj sezoni radnici Vodovoda uraditi što veći broj ugovorenih poslova sa gradom Novim Pazarom, kojih je preko 100.

 

Podeli