Društvo

RTV i ovog Bajrama oborila rekorde gledanosti

Gledaoci u zemlji i širom svijeta u toku Kurban bajrama, mogli uživati u cjelodnevnom, specijaliziranom programu, koji smo uživo realizovali iz Novog Pazra, Vitomirice, Sjeverina, Sarajeva i drugih gradova.Kroz naše emisije i najlepše blagdanske priče, priblizili smo vam običaje bajramovanja i bili ubedljivo najgledaniji. Hvala vam na poverenju.

Još jedan uspešan projekat je za nama. I Tokom Kurban Bajrama Radio televizija Novi Pazar oborila je sve rekorde gledanosti. Izveštavaili smo o događajima iz Novog Pazra, Vitomirice, Sjeverina, Sarajeva i drugih gradova. Ovaj projekat realizovale su zajednički RTV Novi Pazar I Hayat tv.

Gledaoci širom sveta mogli su da uživaju u celodnevnom, specijalnom bajramskom programu Radio televizije Novi Pazar i televizije Hayat.
Kroz zajednički program ugostili smo brojne poznate ličnosti. Svi koji Bajram osećaju u svom srcu, a koji su nam se pridružili sa različitih lokacija, gde su se javljali naši novinari, podelili su sa gledacima najlepše bajramske priče, običaje…

Naše kamere bile su na najzanimljivijim lokacijama. Družili smo se i sa građanima Novog Pazara, Vitomirice, Sjeverina, Sarajeva i drugih gradova,
Celodnevni program završili smo velikim vatrometom iz NP, koji je prethodio centralnom manifestacijom “U dergjahu mog srca” održanoj ispred Vječne vatre u povodu Kurban-bajrama, a koju su Hajat i Rtv NP zajednički realizovale.

Sudeći po brojnim, pozitivnim reakcijama, i ovog Bajrama bili smo rado viđen gost u domovima naših gledaoca širom sveta. To pokazuju i mjerenja gledanosti prema kojima je program Hayat TV-a i RTV NovinPazar bili ubjedljivo najgledaniji.

Podeli