Politika

Vukomanović: Novi Pazar sve bolje mesto za život

”Novi Pazar postaje sve bolje mesto za život”, ocenio je član Gradskog odbora Srpske napredne stranke Branislav Vukomanović. On je na konferenciji za novinare istakao da su sve akcije koje imaju cilj bolji život građana, direktno podržane od strane Vlade Republike Srbije sa Srpskom naprednom strankom i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem na čelu.

Vukomanović je rekao da se za dobrobit svih građana, bez obzira na veru i naciju, a uz podršku Vlade Republike Srbije i Srpske napredne stranke u Novom Pazaru mnogo toga uradilo na polju putne, komunalne i sportske infrastrukture, te da je sve više novih parking mesta i dečijih igrališta. Najavio je da će pre početka nove školske godine pristupni put ka OŠ ”Avdo Međedović” biti kompletno asfaltiran, te podsetio da se infrastrukturni radovi izvode na više lokacija u gradu.

”Obećanje koje je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović dao pripadnicima policije i građanima Srbije da će nastaviti sa opremanjem pripadnika MUP-a je ispunjeno”, kazao je Vukomanović. On je naglasio da je Vatrogasno-spasilačka jedinica u Novom Pazaru, zahvaljujući ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću i Srpskoj naprednoj stranci, nakon 30 godina dobila novu autocisternu, kapaciteta do 10 hiljada litara, te najavio da će se nastaviti sa nabavkom i naredne godine.

Vukomanović je podsetio da aktivisti Srpske napredne stranke već 5 godina uspešno sprovode humanitarnu akciju pomozimo komšiji, u okviru koje su petočlanoj porodici Radomirović u deževskom selu Divičnjak uručili nov nameštaj.

”Srbiji se žuri da što više napreduje i ide napred – kazao je Vukomanović i istakao da će Srpska napredna stranka ostati posvećena ekonomskim i političkim reformama, zarad boljeg kvaliteta života svih građana.

S.Lj.

 

Podeli