DruštvoVesti

Vodovod otvorio nova gradilišta

Radnici JKP „Vodovod i kanalizacija“ otvaraju nova gradilišta, kako bi što veći broj projekta realizovali u ovoj godini. Na izgradnji kišne i fekalne kanalizacije, ali i zameni vodovodne mreže počelo je da se radi u kraku Ulice 37.sandžačke divizije.

Užurbano i brzo, ali i kvalitetno, radnici JKP “Vododvod i kanalizacija” rade na više gradilišta, kako bi ovu građevinsku sezonu iskoristili za realizaciju što većeg broja projekata. Direktor tog preduzeća Henefija Brničanin kaže da se odmah po završetku radova otvaraju nova gradilišta. Još većim intezitetom radiće se nakon Bajrama.

“ Ovde smo započeli pre nekoliko dana na izgradnji kišne I fekalne kanalizacije, a nakon tihradova uradićemo I vodovodnu mrežu. Istovremeno smo počeli sa radovim au ulicama u užem centru grada, kod autobuske stanice, gde su obuhvaćene ulice Moskovska, Ljubljanska i Stane Bačanin I u rom delu grada ćemo radi rekonsktukciju svih potrebnih instalacija. Sa prirpemnim radova počeli smo I u naselju Jošanica. Kako ne bismo radovima remetili saobraćaj za predstojeći bajram, nismo radili zemljane radove, odložili smo nakon praznika”, rekao je Brničanin.
Oni koji ovde žive ističu da će nakon ovih radova izbeći izlivanje vode, jer u ovom delu Ulice 37.sandžačke divizije nije bilo ni kišne ni fekalne kanalizacije.

Uporedo se radi na još mnogo gradilišta u gradu. Novopazarski putari su za asfalt počeli da prirpemaju krak Ulice Gornji Aleksinac u naselju Bukreš. Radovi u ovom delu grada počeli su danas.

Podeli