HronikaVesti

STRAVIČNA NESREĆA NA IBARSKOJ Četvoro mladih poginulo, četvoro životno ugroženo, uhapšen vozač BMW-a koji je izazvao udes

Četiri mlade osobe poginule su rano jutros u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali kod mesta Županjac.

Prema prvim informacijama, poginulo je četvoro ljudi, tri mladića i jedna devojka, a još četvoro je životno ugroženo. Nesreća se dogodila kod skretanja za Bogovađu.

Do nesreće je došlo kada su se sudarili BMW i “dačija”. U “dačiji” je poginulo četvoro.

Teške telesne povrede zadobilo je četvoro putnika iz BMW i oni se nalaze u Urgentnom centru.

– Četiri osobe su dovezene, jedan muškarac nalazi se na odeljenju hirurgije, dok se ženska osoba nalazi u jedinici intenzivne nege. Druge dve osobe su i dalje na dijagnostici, tako da ne znamo detalje povreda – rekli su za “Blic” iz Urgentnog centra.

Pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su N. M. (27) zbo postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči d aje noćas, sat posle ponoći, na Ibarskoj magistrali kod mesta Županjac, upravljajući vozilom BMW izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule četiri osobe, dok su četiri zadobile povrede.

  1. M. je određeno zadržavnaje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu.

BLIC

RTS , P. Vujanac

FOTO: P. VUJANAC / RAS SRBIJA

Podeli