Bez razlika: Na Luna praku “Plava ptica-1” su svi srećni

Oko 150 mališana i omladinaca uživalo je potpuno besplatno u sadržajima Luna parka „Plava ptica-1“ na Rekreacionom centru u Novom Pazaru. Akcije tog tipa tradicionalne su godinama unazad s jedinim ciljem, da sva djeca, bez razlika budu srećna.

Svoj dan za pamćenje koji je priredila Humanitarna organizacija “Otvorena ruka” imala su djeca korisnika usluga te organizacije, Centra za socijalni rad, Udruženja slepih i slabovidih te korisnici usluga Centra za autizam i razvojne smetnje “Code”.

Vlasnica ovog zabavnog parka Jelena Maksimović, poznata je po humanosti i velikoj ljubavi koju pruža Novom Pazaru već 30 godina. Ona je izjavila da ima želju da više puta u sezoni organizuje slične akcije, te da je na to navode osmjesi djece koju je danas okupila u svom zabavnom parku.

„Srećna sam i zadovoljna što sam u stanju bila danas da pomognem ovoj djeci. Udruženja su se odazvala akciji i doveli su mališane u velikom broju. Ja sam u Novom Pazaru svake godine sa Luna parkom „Plava ptica-1“ i tako već 30 godina unazad. Volim da pomažem ovom gradu, i mališanima posebno. Njihov osmjeh nema cijenu, i nikakve pare nisu važne kada imate djecu koju ste na neki način usrećili i uljepšali im dan“, rekla je Maksimović.

I bio je to dan za pamćenje za sve njih, euforija, radost i osmjeh na svakom licu.

Za mališane koji su vozili autiće i voziće ili su uživali u ostalim sadržajima Luna parka , organizatori su obezbjedili sokiće i slatkiše.

A. Ni.

Podeli