DruštvoVesti

Asfalt i prema Dugalića brdu

Završeno je asfaltiranje puta prema Dugalića brdu u dužini od 160 metara . Tim povodom radove su posetili predstavnici Grada i razgovarali sa meštanima, koji nisu krili oduševljenje što su danas prvi put dobili asfalt ispred svojih kuća.

Novim asfaltom danas je presvučena prva deonica puta u dužini od 160 metara prema Dugalića brdu.

Rupe, bare i blato, sa kojima su se meštani prema Dugalića brdu godinama imali problema, zamenio je asfalt. Sada će, kažu lakše dolaziti do svojih kuća.

Cilj je da se građanima i u narednom periodu obezbede još bolje uslovI za život te je u planu realizacija i mnogih inrastrukturnih projekata, kojima su obuhvaćeni skoro svi delovi grada.

“Mi koji živimo u gradu ne znamo koji su blagodati za ovaj narod koji nikada nije imao asfalt. Meni je drago da osim onog što se radi u centru grada, dosta infrastrukturnih projekata, radimo i u daljim naseljima. Ne postoji deo grada gde se ne radi. Zadovoljstvo meštana i dece danas je veliko. Apelujem na sve građane da se jave gradskoj upravi, poput meštana na Dugalića brdu da objasne svoj problem i verovatno će se naći rešenje ili će se problem bar ublažiti. Zajedničkim naporima, građana i predstavnika gradske uprave, ne gledajući ko kojoj stranci pripada i koliko je udaljen želimo da radmo ravnomerno, te da građanima omogućimo što bolje uslove za život”, rekao je Husein Memić.

Memić je čestitajući svima, koji rade da Novi Pazar bude lepši ocenio da je ovo najintezivnija građevinska sezona u istoriji Novog Pazara.

Pored Šutenovačkog stadiona su nakon asfaltiranja sportskog terena, postavljeni koševa, a danas je instalirano i igralište za decu, koje će ovom novouređenom prostoru dati još lepši izgled, a deci mogućnost da borave na igralištu blizu svojih kuća.

Podeli