HronikaVesti

Novopazarka tvrdi da su je napali pred decom u policiji

Novopazarka Edita Radetinac se putem svog fejsbuk profila oglasila, gde je opisala, događaj, koji se, kako tvrdi, desio u Policijskoj upravi u Novom Pazaru, kada je, kako navodi, pretučena, a potom lišena slobode. Ova njena priča privukla je pažnju mnogih sugrađana.

Njen status prenosimo u celosti.

Dana 31.07.2019. godine u 12:30h bila sam sa dvoje maloletne dece, sinom R.H(17god) i R.E.(5god) radi podizanja licne karte svom sinu. Poslali su nas u tzv. Baraku broj 5, ispred koje se nalazilo 20 ljudi. Usla sam u kancelariju kao svaki normalan gradjanin da bih pitala sta mi sve treba od dokumenata da bih podigla licnu kartu. Zatrazila sam papir i hemijsku, jedna od radnica mi je rekla da nema, a nje kolega je bio veoma ljubazan i dao mi papir i hemijsku. Ja sam pocela da pisem i u jednom trenutku sam izasla u hodnik da nastavim sa pisanjem dok je u jednom trenutku sluzbena radnica Vesna Neskovic izasla, otela mi papir i hemijsku i pocela je da me udara i da me vuce, pred 20 svedoka, i moje dvoje maloletne dece. Moj sin (17) je makao Vesnu od mene, u tom trenutku sluzbeno lice (policajka) se zaletela i udarila mog sina (17) dva puta u predelu ledja, tj. bubrega, sa pretnjama “Zavrsices u zatvoru”.
Posle toga im se pridruzio jos jedan policajac.Poceli su svo troje zajedno, nasilno da izbacuju mene i dva sina. Ispred PU Novi Pazar sam se onesvestila da bi na moje stanje Vesna Neskovic rekla: ” Nemoj da glumis”.
Na to moje stanje niko od pripadnika PU Novi Pazar nije reagovao da se meni pruzi bilo kakva vrsta pomoci.
Lisena sam slobode, dok je moj sin (5) vristao i govorio: ” Pustite mi mamu, nemojte da je zatvorite.”
Drzali su me 7 sati odvojeno od dece, a porodilja sam i imam bebu od 10 meseci. Pozvan je Centar za socijalni rad da se meni oduzmu deca i odvedu u hraniteljsku porodicu. Oduzeli su mi i to pravo na jedan telefonski poziv da bih javila porodici gde sam, jer se moj suprug tada nalazio u Nemackoj.
Verovatno im je smetala moja marama koju nosim” , napisala je Edita Radetinac na svom fejsbuk profilu.

Podeli