Rekordna posjećenost tokom prve večeri Festivala “Stari grad”

Nastupom popularne pjevačice zabavne muzike, Marije Šerifović i “Tropiko benda” otvoreno je prvo veče ovogodišnjeg Festivala “Stari grad“ u Novom Pazaru, a koji traje dva dana. Brojna publika ispunila je čitavo gradsko šetalište, a nastup je počeo izvođenjem hit-singla “Pametna i luda”. Sudeći po uvodnim ovacijama i euforiji riječ je o jednom od najposjećenijih koncerata organizovanih u okviru ovog festivala, koji se tradicionalno održava petanest godina unazad.

Na reprtoaru su prepoznatljive pjesme popularne pjevačice, nekadašnje pobjednice takmičenja “Pjesma evrovizije 2007“ u Finskoj. U sklopu ovogodišnjeg Festivala “Stari grad“ označene su četiri šoping zone sa radnjama koje učestvuju u manifestcaiji  i koje za ovu priliku snizile cijene robe za sve posjetioce tokom trajanja festivala.

Osim nastupa Marije Šerifović publika će  Festivala uživati i u muzici tokom druge večeri koji je takmičarskog karaktera, a postavljena je i manja “dnevna bina“ na Gradskom šetalištu. Festival je osnovan 2004. godine, a do sada je okupio najpriznatije pop i rok muzičare sa Balkana. Generalni pokrovitelji su Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Grad Novi Pazar.

Podeli