Ekonomija

NIS uveo mogućnost podizanja novca uz plaćanje karticom

Kompanija NIS uvela je na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama jedinstvenu uslugu podizanja gotovine sa bankovnog računa.

Time je NIS postao pionir u uvođenju ove vrste bankarske usluge na domaćem tržištu.

Usluga podizanja gotovine prilikom plaćanja mastercard karticom koja je od sada dostupna u okviru najveće maloprodajne mreže naftnih derivata u Srbiji predstavlja novi nivo pogodnosti koji potrošačima omogućava da u samo jednoj transakciji obave kupovinu u bilo kojoj vrednosti i istovremeno podignu gotovinu sa svog bankovnog računa u iznosu i do 5.000 dinara.

Na ovaj način korisnicima se pruža jedinstvena mogućnost da podignu gotov novac bez odlaska na bankomat, čime se postiže značajna ušteda vremena.

Dodatno, ova jedinstvena usluga koja je dostupna potrošačima na više od 315 NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica širom Srbije i koje su raspoređene na svim važnim putnim pravcima, kako u gradovima tako i u selima, predstavlja dodatni benefit za stanovništvo u sredinama u kojima ne postoji razvijena mreža bankomata.

“Kao kompanija kojoj su potrošači na prvom mestu NIS kontinuirano nastoji da unapredi kvalitet svojih proizvoda i usluga. Uvođenjem opcije podizanja gotovine prilikom plaćanja na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama učinili smo još jedan korak u pravcu modernizacije. Zadovoljstvo nam je što smo pri uvođenju ove usluge ostvarili partnerstvo sa renomiranom kompanijom poput Mastercard”, rekao je Pavel Kandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju NIS-a, povodom uvođenja ove usluge.

Izvor: B92

Podeli