DruštvoVesti

Treća faza radova u Ulici Ive Andrića

Osim brojnih aktivnosti čiji je cilj stvaranje lepšeg izgleda Novog Pazara, aktivno se radi na razvoju putne infrastrukture, zahvaljujući čemu su ulice u brojnim naseljima, novopazarskim mahalama, gradskom ali i prigradskom području dobile asfalt. Danas se lakše se stiže do mnogih sela, a i mnoge ulice su kompletno infrastrukturno uređene. Tako je i u naselju Paralovo. Tamo su u Ulici Ive Andrića nastavljeni radovi, a meštane je danas obišao gradonačelnik Nihat Biševac.

Zadovoljne meštane Ulice Ive Andrića obišao je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac. On kaže da je srećan uvek kada vidi svoje sugrađane koji su zadovoljni jer se sve što je planirano da se uradi i odrađuje. Ovo je treća faza radova, a planom je predviđeno da bude urađeno oko 800 metara puta, kaže pomoćnik gradonačelnika Ensar Škrijelj.
“Ove godine, kao i prethodnih godina, Novi Pazar je jedno veliko gradilište. Trenutno radimo na više lokacija u gradu, a u pitanju su različiti infrastrukturni project. Na zadovoljstvo meštana naselja Paralovo asfaltiramo preko 750 metara, koja je široka 6 metara”, rekao je Škrijelj.

Meštani Paralova dobijaju bolje uslove za život. Na asfalt su čekali dugo kažu da su srećni su što su dočekali da put ispred njihovih kuća bude sređen.
“Ovo je još jedan dokaz da je gradskoj vlasti ljudi preči od reči. Pokazali su das u problem meštana prioritet za njih. Za nas meštane ovog naselja, koje se brzo širi kao i ostala u gradu ovo je veoma značajno, za neke čak i drugi rođendan”, rekao je meštanin ovog naslelja Eldin Mašović.


Intezivno se na asfaltiranju radilo i na sportskom terenu za male sportove na Šutenovačkom stadionu.

Podeli