PolitikaVesti

SNS: Novi Pazar centar brojnih dešavanja

Iz odbora Srpske napredne stranke,koja, podsećamo čini vlast sa najjačom bošnjačkom strankom Sandžačkom demokratskom partijom, podsećaju da je Novi Pazar proteklih dana centar dešavanja kako na polju zdravstvene zaštite, građevinskih radova, tako i obeležavanjem početka omladinske radne akcije.

Da je Novi Pazar centar brojnih pozitivnih dešavanja pokazuje činjenica da je protekle nedelje bio centar dešavanja kako na polju zdravstvene zaštite, građevinskih radova, tako i obeležavanjem početka omladinske radne akcije. Građani su zadovoljni lepšim Novim Pazarom za koji se, da takav bude, najviše trude lokalna samouprava, odnosno koalicioni partneri SDP i SNS koja je danas tim povodom održala konferenciju na novinare.

“Odeljenje za urologiju Opšte bolnice Novi Pazar dobilo je donaciju od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije, najnoviji savremeni aparat za razbijanje kamena u mokraćnim kanalima i bubrezima što će proizvesti bolje uslove za rad lekara i lečenje pacijenata,”, rekao je Veličković, podsećajući na brojne donacije u novopazarskoj Opštoj bolnici.

Veličković dodaje da su predstavnici Gradskog odbora SNS-a Novi Pazar zadovoljni su kako protiču građevinski radovi.

„Carska ćuprija, odnosno ulica Dimitrija Tucovića sa desne strane reke Raške biće kompletno sredjena. Planira se sredjivanje šetališta sa obe strane obale, kao I uklapanje mosta saobraćajnicama, izgradnja samih saobraćajnica, asfaltiranje platoa, osvetljenje i uređenje drvoreda.Sredstva od preko 50 milion dinara, izdvojili su Ministarstvo privrede i grad Novi Pazar. Mi smo veoma ponosni na činjenicu da je omladinska radna akcija okupila više destina mladih iz svih delova bivše Jugoslavije”, rekao je Veličković.

Veličković podseća da je politika koju zastupa ova stranka bolja država za sve građane.

Podeli