Categories: DruštvoVesti

“Kvele petrol” Opštoj bolnici donirao aspirator i uređaje za laringoskopiju

Opštoj bolnici Novi Pazar uručeni su i set uređaja za laringoskopiju i aspirator. Vrijedna i značajna oprema donacija je jednog od društveno najodgovornijih preduzeća sa ovog područja , kompanije “Kvele petrol”.

Menadžment kompanije “Kvele petrol” nakon realizovanog projekta stipendiranja najboljih studenata i drugih društveno odgovornih poduhvata donirao je novopazarskoj Opštoj bolnici vrijednu i veoma važnu medicinsku opremu. Donacijom novog aspiratora i seta uređaja za uvođenje pacijenata u anesteziju, uključujući i druge realizovane humane i plemenite akcije, kompanija “Kvele petrol” pozicionirala se kao visoko odgovorno društveno preduzeće u Novom Pazaru.

Menadžer kompanije “Kvele petrol” Ervin Ajdarpašić u izjavi za Radio televiziju Novi Pazar objašnjava da su aparati kupljeni novcem izdvajanim od prodaje naftnih derivata na njihovoj benzinskoj pumpi tokom prošlog i ovog mjeseca. Njihovom odlukom od svakog prodatog litra tokom dva mjeseca izdvajana su po dva dinara.

Direktor novopazarske Opšte bolnice dr Meho Mahmutović pohvalio je gest i akciju kompanije “Kvele petrol”, te naglasio da je ta inicijativa prihvaćena sa velikim zadovoljstvom.

Načelnik Odjeljenja anestezije novopazarske Opšte bolnice Nermin Feković uz riječi hvale za donatore i njihovu plemenitu akciju objašnjava da su uređaji veoma važni zarad boljeg pružanja medicinskih usluga pacijentima.

Menadžment kompanije “Kvele petrol” u prethodno realizovanim akcijama uložio je značajna novčana sredstva u uređenje osnovnih škola “Vuk Karadžić”, “Rifat Burdžović-Tršo” i škole u Muru.

A. Ni.

 

 

Podeli

N N

Recent Posts

Železničar – Novi Pazar 3:1

Gol za Novi Pazar postigao je Mihajlo Petković u 45. minutu.

11 hours ago

Da li srebro može skinuti zlato sa trona? Cena ovog plemenitog metala najveća u poslednjih 10 godina – i nastavlja rasti

Trend rasta cene zlata na svetskim berzama prati i trend rasta cene srebra. Cena zlata…

17 hours ago

Zaključen birački spisak za predstojeće izbore

Jedinstveni birački spisak za predstojeće lokalne izbore zakazane za 2. jun 2024. godine zaključen je…

17 hours ago

Katarski ministar dobitnik priznanja “Husein paša Boljanić”

Drugog dana zvanične posjete Islamskoj zajednici u Crnoj Gori, katarski ministar za vakufe i islamska…

17 hours ago

STOMAČNI VIRUS HARA SRBIJOM Ovo su simptomi, faze i savet lekara za oporavak: “Za ovom hranim svi posegnu, ali baš to TREBA IZBEGAVATI”

Osećaj netrpeljivosti u stomaku praćeno povraćanjem, mučninom, malaksalošću, a mogućom i temperaturom tegobe su na…

18 hours ago

Pred nama topao i sunčan dan do 28°C: Sutra nova promena vremena

Prvog dana vikenda očekuje nas sunčano i suvo vreme, a najviša temperatura iznosiće 28 stepeni.…

18 hours ago