Politika

Janić: Najviše državne institucije sve više pažnje poklanjaju Novom Pazaru

”Novi Pazar je grad kome sve više pažnje poklanjaju najviše institucije Republike Srbije”, rekao je na konferenciji za novinare član Gradskog odbora Srpske napredne stranke Miloš Janić. On je izrazio zadovoljstvo do sada ostvarenim rezultatima u svim oblastima, a naročito u oblasti izgradnje infrastrukture u gradu, kao i unapređenja zdravstvene zaštite, te najavio da će građani Novog Pazara i ubuduće, kako je kazao, imati razloga da budu zadovoljni politikom koju sprovodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Janić je na konferenciji za novinare zahvalio Ministarstvu zdrvalja za donaciju u vidu vredne medicinske opreme i najavio još sličnih donacija značajnih za unapređenje zdravstvene zaštite i drugih uslova života za sve građane.

”Ovo neće biti jedina donacija Ministarstva zdravlja. Uskoro možemo očekivati i opremu za odeljenje za oftalmologiju, fizijatriju i ortopediju. GrO SNS je dobio od najvećih funkcionera Ministarstva zdravlja obećanja da će prioritet u naerednom periodu biti formiranje i izgradnja angio sale”, kazao je Janić.

”Ono što je decenijama zapostavljano – rekao je Janić – mi smo preuzeli odgovornost da uradimo i omogućimo lakši i pristojniji život našim sugrađanima. Znamo da su naše sugrađane obradovali radovi na sanaciji slivničkih rešetki koje su mnogo muka zadavale, kako vozačima tako i pešacima. Naši sugrađani u Postenjskoj ulici ovih dana imaju mnogo razloga za zadovoljstvo, jer će njihova ulica, posle više decenija dobiti asfalt u dužini od 300 metara, uz kompletnu komunalnu infrastrukturu.”

Janić je podsetio da Srpska napredna stranka nastavlja sa humanitarnim radom kroz akciju pomozimo kompšiji, kojom se obezbeđuje pomoć za porodice slabijeg imovnog stanja bez obzira na nacionalnu pripadnost i poručio da politika koju sprovodi predsednik države Aleksandar Vučić na prvo mesto stavlja građanina.

”Dragi sugrađani dokazujemo iz dana u dan da smo vredni, normalni i pristojni ljudi. Stoga u narednom periodu možemo očekivati još dobrih vesti za naš grad. Za sve ono dobro što radimo za naš grad imamo podršku Vlade Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića. Politika koja na prvo mesto stavlja građanina, a ne tajkuna je politika koju sprovodi predsednik Aleksandar Vučić”, zaključio je Janić.

S.Lj.

Podeli