DruštvoVesti

Asfaltiran još jedan krak Pribojske ulice

Asfalt je postavljen u Pribojskoj ulici, gde je prethodno urađena kompletna komunalna infrastruktura. Ovo je samo jedna od mnogih ulica, koja je planirana da se sredi ove građevinske sezone, a obuhvaćena su, osim centra grada, i mnoga novopazarska naselja.

Lug III poslednjih nekoliko godina potpuno je u novom ruhu. Ovde je uz pomoć lokalne samouprave realizovano niz važnih projekata, koji su ovaj deo grada potpuno promenili, a meštanima su omogućeni znatno bolji uslovi za život. Sređene su mnoge ulice, ali i park sa sportskim terenima i igralištima. Oni koji ovde žive zadovoljni su kako sada izgleda put ispred njihove kuće.

“Ulica nam se mnogo sviđa, leti prašina, a zimi blato to su nam do danas bili svakodnevni problemi. Sad smo dobili kišnu i fekalnu kanalizaciju stvarno smo zadovoljni. Blizu nam je igralište, sređene su ulice možemo reći da nam je sada stvarno prelepo naselje”, kaže Novopazarka Hava Ljajić, koja živi u Pribojskoj ulici, gde je poslednjh dana asfaltiran još jedan krak.

Građevinska sezona u Novom Pazaru odvija se planiranom dinamikom. S obzirom na intezitet radova može se reći da je Novi Pazar jedno od najvećih gradilišta u zemlji. U ovom gradu se gotovo svakodnevno asfaltiraju ulice, realizuje veliki broj infrastrukturnih projekata, sređuju sportski tereni,trgovi, ali i zelene površine, a sve u cilju da uslovi za život svih građana budu sve bolji i bolji. Trenutno se radovi izvode na više od 15 lokacija i to u mnogim novopazarskim naseljima.

Podeli