Društvo

Intenzivirani radovi preduzeća “Vodovod i kanalizacija” na brojnim lokacijama

Ekipe Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod i kanalizacija” danas su radile na izgradni kanalizacione i vodovodne mreže u kraku Ulice Save Kovačevića. Ovo je samo jedna od brojnih lokacija na kojima ovo preduzeće intenzivno radi ovih dana. Građani iz ove ulice, u naselju Pašino guvno, sa zavreštkom ovih radova dobijaju gradsku vodu i kanalizacionu mrežu, odnosno elementarne uslove za normalan život, koje su, kako kažu, dugo čekali.  Izgrađena je fekalana kanalizacija u dužini od 320 metara i vodovodna mreža u dužini od 400 metara.

Radnici preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ izvode i radove na izgradnji vodovodne mreže u naselju Šestovo prema novoizgrađenom obdaništu, zatim na Keju Skopskih žrtava ka naselju Šutenovac, a u toku je  izgradnja kišne i fekalne kanalizacije u Selakovcu u Ulici 423.

“ Vodovod je do sada u ovoj građevinskoj sezoni radio u 25 ulica,  imamo u planu ugovorenih još 30 ulica, a u pripremi je još dvadest novih lokacija za rad”, rekao je direktor JKP “Vodovod I kanalizacija” Hanefija Brničanin. On kaže da su svi radovi intenzivirani i da će pored brojnih planiranih lokacija sve aktivnosti biti oknčane u ovoj građevniskoj sezoni.

Podeli