Vusljanin i Plojović produžili vernost

Fudbalski klub Novi Pazar produžio je danas saradnju sa kapitenom Irfanom Vusljaninom i najboljim strelcem Dženanom Plojovićem, rečeno je novinarima na Gradskom stadionu.

“Drago mi je da su ostali i pored ponuda iz viših rangova jer prioritet su nam iskusni domaći igrači, uz koje će stasavati mladi fudbaleri. Vusljanin je uvek bio tu za klub, a Plojović ja pokazao da ima kvalitet za Superligu”, rekao je sportski direktor Pazaraca Emir Bihorac.

Vusljanin, koji je minulog proleća na 12 utakmica postigao tri gola za Plave, izrazio je zadovoljstvo što će i narednih šest meseci nositi dres matičnog kluba.

“Najbitnije je da se klub stablizovao i doveo ozbiljnog trenera (Slavka Matića). Ambicije su nam se poklopile, pa smo se brzo dogovorili. Neće biti lako da se vratimo u viši rang, iako klub zaslužuje i Superligu”, ocenio je Vusljanin.

Plojović se tokom prethodne polusezone u Prvoj lii Srbije na 14 utakmica upisao u strelce 10 puta.

“Cilj nam je da se ekspresno vratimo u Prvu ligu Srbije. Drago mi je što je ostao kapiten Vusljanin, kojeg mnogo cenim. Ne poznajem trenera, ali čuo sam da mnogo radi i da forsira mlade igrače. Najbitnije je da se dobro spremimo”, zaključio je Plojović.

M. Minić

Podeli