DruštvoVesti

Pre podne pretežno sunčano, popodne pljuskovi i grmljavina

Vreme danas pre podne pretežno sunčano, samo na severu promenljivo oblačno vreme, ponegde s kratkotrajnom kišom i pljuskovima s grmljavinom, a od sredine dana jače naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom i padom temperature, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Lokalno se očekuju vremenske nepogode: obilne padavine u kratkom vremenskom periodu, grad i olujni vetar.
Vetar umeren, povremeno i jak, u Vojvodini severni i severozapadni, u ostalim krajevima južni i jugoistočni koji će posle podne i uveče biti u skretanju na severozapadni.
Najniža temperatura od 15 do 20 stepeni, najviša od 24 do 32.
Lokalno se očekuju vremenske nepogode: obilne padavine u kratkom vremenskom periodu, grad i olujni vetar. Vetar umeren, povremeno i jak.
U ponedeljak i utorak promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, lokalno i kratkotrajnim vremenskim nepogodama praćenim obilnim padavinama, gradom i olujnim vetrom.
U sredu na severu pretežno sunčano, u ostalim krajevima promenljivo oblačno s retkom pojavom pljuskova s grmljavinom.Zatim do kraja perioda suvo i uglavnom pretežno sunčano, samo se u petak očekuje prolazno naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom.

Tanjug
A. Ni.
Foto: S. C
Podeli