Društvo

Asfaltirana prva deonica ulice u naselju Potok

U naselju Potok završena je prva faza radova na asfltiranju od Ulice “Donji Aleksinac” prema brani. Za mještane ovo je posebno važan trenutak koji su dugo čekali. Mještani naselja Potok kažu da su se u proteklom periodu suočavali sa lošim uslovima na putu, uskim prolazima, blatom, rupama, ali i poplavama te da su jedva dočekali početak radova koji će im kako kažu unaprijediti kvalitet života.

Naselje “Potok“ imalo je dugogodišnji problem sa uskim ulicama i otežan saobraćaj. Direktor Javnog preduzeća za uređenje zemljišta najavljuje da će se sa kompletnim radovima stvoriti uslovi za jedno trajno rješenje saobraćaja u ovom naselju.

” Planirano je da se uradi kompletna ulica ka brani i nova ulica ka Gerontološkom centru. Onda bismo sa sledećom građevinskom sezonom dobili jedno dugogodišnje rješenje saobraćaja u naselju Potok. Svi smo svjedoci da su tu ulice uske. Afaltiranjem ovog potesa na kom se sada radi dobijamo da u ovom naselju imamo jednosmerni saobraćajni krug”, kaže  direktor Javnog preduzeća za uređenje građevinskog zemljišta, Mujo Šaćirović i ističe da će do srijede biti gotovo tehničko rješenje za uklanjanje mosta u blizini džamije u naselju Potok, čime će se stvoriti uslovi da se završi i druga faza infrastrukturnih radova na ovoj deonici.

Podeli