DruštvoVesti

Novi Pazar otvara ovogodišnje takmičenje “Srbija u ritmu Evrope”

Grad Novi Pazar učestvovaće u ovogodišnjem takmičenju “Srbija u ritmu Evrope” predstavljajući Norvešku. Tri devojčice iz Novog Pazara izvešće pesmu Ledolomac koju je na Evroviziji 2016.godine pevala norveška predstavnica Agneta. Takmičenje “Srbija u ritmu Evrope” održava se ove godine u Vrnjačkoj banji 22.juna, a za učesnike može da se glasa već od sutra.

Aiša, Ajlina i Adila predstavljaće Novi Pazar na svojevrsnoj dečijoj Evroviziji u okviru takmičenja Srbija u ritmu Evrope . Ove godine veliko takmičenje koje će uživo prenositi jedna od nacionalnih televizija biće održano u Vrnjačkoj banji 22.juna. Predstavnice Novog Pazara su spremne i uzbuđeno čekaju da se prestave publici širom Srbije. Nastupiće pod rednim brojem 1.

Koordinatorka novopazarskog tima Aleksandra Majstorović kaže da su tri devojčice odlično ukomponovane i da se nada da će Novi Pazar ove godine pobediti iako je konkurencija velika. Ona je pozvala sve Novopazararce da glasaju jer, iako je takmičenje 22.juna, sms glasanje počinje već sutra.

Srbija u ritmu Evrope je takmičenje koncipirano tako da opštine i gradovi iz Srbije predstavljaju neku evropsku zemlju i pevaju na jeziku te države.

K.R.

Podeli