DruštvoVesti

Asfalt uskoro i u Ulici Gornji Aleksinac

U toku su prirpemni infrastruklturni radovi u Ulici Gornji Aleksinac.  Za sutra je zakazano asfaltiranje puta pored sportskog centra Šutenovac i sanacija udarnih rupa u centru grada.

Meštani Ulice Gornji Aleksinac srećni su što će dobiti sređen put. Kažu da će ovim radovima dobiti dobre uslove za život. Kada se radovi završe, poplave sa kojima su građani, koji ovde žive suočavali biće prošlost.

Bezbednija igra ispred svojih kuća biće i za decu, kojih je u ovom delu grada mnogo. Oni  se raduju, jer će uskoro bez prepreka moći da voze bicikl i rolere.

Pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović najavljuje da će sutra put kod stadiona u Šutenovcu biti asfaltiran, a s obzirom da se najavljuje dan bez padavina u planu je sanacija oštećenja na ulicama u centru grada. Za subotu je planirano da se asfaltira Luburska mahala . Uporedo se radi u Ulici Kraljevića Marka, u naselju Izbice, dok se u naselju Šestovski potok radi  vodovodna mreža.  U Ulici Nurije Pozderca u toku je rekonstrukcija kišne kanalizacije, a radnici Vodovoda rade i u Ulici Dubrovačkoj 418 u Selakovcu. Intezivno se izvode i radovi na uređenju centra grada.

Podeli