HronikaVesti

Hapšenja zbog krađa i posedovanja kokaina

Novopazarska policija uhapsila je M.K. (31) iz ovog grada zbog sumnje da je od početka maja izvršio pet krađa, saopštila je danas Policijska uprava.

On se tereti da je ulazio u dvorišta kuća, garaže i pomoćne objekte u Novom Pazaru i krao bicikle, bušilice, motorne testere, kosilice i drugi sitan alat koji je, većinom, policija pronašla i vratila vlasnicima. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, M.K. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su i N. B. (1983) iz Tutina i B. M. (1990) iz Raške, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je u okolini Novog Pazara, u džipu kojim je upravljao N. B. a B. M. bio na mestu suvozača, ispod sedišta suvozača, pronašla 5,64 grama kokaina i manju količinu marihuane.

Po nalogu nadležnog tužioca, N. B. i B. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Podeli