DruštvoVesti

U Novom Pazaru promovisana turistička letnja sezona Ulcinja

“Susret sa građanstvom” naziv je turističke letnje ponude Ulcinja koju je danas u Novom Pazaru kod Sebilja organizovala Turistička Prizma iz Ulcinja, koja je letnju ponudu predstavila i u Nišu i Kraljevu. Promocija je organizovana uz kratak muzički program gde su se građanima obratili predstavnici Turističke organizacije Ulcinja .Građanima je dodeljeno nekoliko nagrada a glavna je bila sedam dana letovanja u Ulcinju za dve osobe.

Regionalna turistička organizacija Sandžaka i Turistička organizacija Novi Pazar  su bili domaćini kolegama iz Turističke Prizme i Turističke organizacije Ulcinja.Menadžerka TO Ulcinja Zana Sarvar kaže da su im Novopazarci uvek bili dragi gosti i da su zbog toga odabrali da letnju ponudu pored Niša i Kraljeva predstave i našim sugrađanima.

Zadovoljstvo što smo mi jedan od tri grada koje su posetili predstavnici TO Ulcinja izrazio je i direktor Regionalne TO Novi Pazar  Haris Gegić a direktor Turističke Primzme iz Ulcinja Đorđe Mihajlović pozvao je sve građane Novog Pazara da ovaj letnji godišnji odmor provedu baš u Ulcinu.

Iako naši sugrađanji najviše vole da letuju u Ulciju, ova promocija bila im je još više od pomoći pri odlučivanju gde ove godine da odu na odmor jer je ovo zaista jedno od najlepših primorskih mesta za letovanje.

B.V.

Podeli