DruštvoVesti

Imamović: Brojne manifestacije povodom Dana grada

Nizom aktivnosti biće obeležen 558. rođendan Novog Pazara. Otvaranjem novog bioskopa počele su mnogobrojne aktivnosti, a sve je počelo Eko festivalom u Gradskom parku prošlog petka. Godstujući u Dnevniku RTV Novi Pazar, urednik u Kulturnom centru i član Organizacionog odbora obeležavanja Dana grada Aladin Imamović je rekao da se u obeležavanje Dana grada iz godine u godinu pridružuje sve više institucija, organizacija i pojedinaca, što rezultira sve raznovrsnijim programom. Svečana akademije je I ove godine centralni događaj.

‘’Svečana akademija je dobila neki novi kontekst i ne održava se više u Sali kulturnog centra, već ima svoj malo intimniji oblik u Domu omladine. Organizovana je kao neka sprega između svečanog koktela i Akademije, a značajna je jer će se na njoj, kao I ranijih godina, dodeljivati plakete i povelje Grada Novog Pazara onima koji su najzaslužniji i koji su u svojim oblastima postigli vrhunske rezultate’’, rekao je Imamović.

On je istakao da na sam Dan grada, 20.aprila u Novi Pazar stiže legendarni sastav ‘’Bijelo dugme’’ i pozvao građane da dođu, učestvuju u tom događaju i budu deo svečane rođendanske atmosphere povodom 558. Rođendana Novog Pazara.

S.Lj.

Podeli