DruštvoVesti

Uređuju se trim staza, zelene površine i teren sa vještačkom travom na Rekreacionom centru

Na Rekreacionom centru intenzivno se odvijaju brojni infrastrukturni radovi. Radovi se realizuju na terenu za mali fudbal sa vještačkom travom, trim stazi i zelenim površinama. Puno inovacija očekuje sve sportiste i rekreativce u narednom periodu, najavio je direktor Sportsko-sajamske ustanove “Pendik”, Enes Pljakić.

Rekreacioni centar ovih dana veliko je gradilište. Kada se radovi okončaju biće to i dalje prava oaza mira u srcu Novog Pazara na kojoj svakodnevno boravi veliki broj sportista i rekreativaca. Radi se na rekonstrukciji terena sa vještačkom travom, trim stazi i proširivanju zelenih površina na mjestu gdje je godinama boravio oronuli objekat.

Radovi na rekonstrukciji cijele trim staze podrazumijevaju postavljanje ivičnjaka u boji te zamjenu podloge sa jednakim odnosom pijeska i strugotine. Radiće se i na zamjeni dotrajalih ograda, te postavljanju ogradice u dužini trim staze, zbog bezbjedne igre djece.

Neravnine na kojima se sakupljala voda sada su uređene. Na Rekreacionom centru, prema riječima Pljakića biće instalirana i info table sa podacima o dužini trim staze i ostalim sadržajima. Instaliraće se u narednom periodu i led ekran koji će u svakom trenutku prikazivati tačno vrijeme i trenutnu temperature.

A. Ni.

Podeli