Uskoro će u centru Novog Pazara,u Ćukovcu, biti otvoren klub umetnika ,,I-la club i caffe,,

,,Naša ideja je da u gradu organizujemo još jedno mesto za druženje i prijateljsku atmosferu. Naš koncept je mali, tematski club posvećen umetnicima, t.j. njihovom stvaralaštvu, kao i ljubiteljima umetnosti. Klub će biti otvoren za sve umetnike, njihove ideje i što je u stvaralaštvu najbitnije, razmenjivanje ideja. Ovde će biti dobrodošli i svi oni koji bi da provedu prijatno vreme u našem kafeu,rekla je predsednica I-la cluba, akdemska slikarka Ajla Melić.


I-la club i cafe, biće otvoren izložbom slika
,,Pod svetlima ploča,, , a nakon toga specifičan izložbeni prostor biće otvoren za sve umetnike, istakla je Melićeva.

U okviru ovog kluba, funkcionisaće nekoliko predstavništava svetskih ART organizacija, čiji će predstavnik za Srbiju biti slikarka Paša Gicić Zekić.


,,Ovaj umetnicki kutak, imaće saranju sa inostranim Art klubovima i svetskim umetničkim organizacijama. Pored organizovanja izložbi, I-la klub, kroz sistem simpozijuma, delegiraće umetnike iz Srbije za različite art kolinije u svetu,,

Iz I-la cluba poručuju: Poklonite sebi vreme istinskog uživanja uz umetnost i omiljeni napitak. Naše prostorije biće u Ulici Stevana Nemanje, do robne kuće Waikiki.

Podeli