DruštvoVesti

U Novom Pazaru i Tutinu prezentacija programa podrške privrednicima

Regionalna razvojna agencija Sandžaka “SEDA”, Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje i Odjeljenje za privredu prezentovaće programe pomoći i podsticajnih mjera podrške pri zapošljavanju, namjenjene privrednicima sa područja Novog Pazara i Tutina. Upravo u tim mjestima u srijedu održaće se sastanci sa lokalnim privrednicima.

Sastanak sa privrednicima, najprije u Tutinu u restoranu “Viena” pdržaće se u srijedu u 12 časova, a potom i u Novom Pazaru sa početkom u 15 časova u Domu omladine. Sastanak se organizuje u cilju ekonomskog osnaživanja, ravnomernog regionalnog razvoja kao i unapređenja odnosa sa poslodavcima.

Direktor Regionalne razvojne agencije Sandžaka “SEDA”, Samir Kačapor vjeruje da će ovdašnji privrednici u narednom periodu kroz različite programe i od donatora dobiti još konkretniju podršku u poslovanju i plasmanu robe i proizvoda. On naglašava da su susreti sa privrednciima ovog kraja značajni jer će svi problemi i potrebe biti predstavljeni relevantnim ustanovama od kojih se očekuje reakcija.

A. Ni.

Podeli