Sport

Kolašinac: Pripreme po planu

Trener fudbalera Jošanice Kenan Kolašinac rekao je danas da je zadovoljan dosadašnjim tokom priprema za nastavak takmičenja u Srpskoj ligi Zapad.

“U poodmakloj smo fazi, kvalitetno radimo, a zadovoljan sam i odzivom. Povrede malo muče golmana Jasmina Koča i Elmina Marukića, dok su ostali u stroju. Imali smo dobar prelazni rok i trudićemo se da igramo još značajniju ulogu u ligi”, najavio je Kolašinac.

U Jošanicu su tokom zime stigli golmani Jasmin Koč i Tamer Preljević, te igrači Luka Šarac, Semir Sadović, Hamza Ljajić, Amsal Murić, Kerim Halilović, Amar Delimeđac, Nenad Đokić i Stefan Milošević, dok se iz Nemačke vratio Edin Ferizović.

S druge strane, otišli su Mirza Delimeđac, Ervin Kurti, Dženan Gicić i golman Saladin Radetinac, a u finišu jesenje polusezone i prvi čuvar mreže Vladimir Dizdarević.

Na vrhu tabele su Smederevo 1924 i Sloga iz Požege sa po 29 bodova, Tutin sa 27 i četvrtoplasirana Jošanica sa 26 bodova.

“Svi su se pojačali, posebno Smederevo 1924. Doveli su petoricu, šestoricu superligaških igrača i već su najavili kandidaturu za ulazak u viši rang. Ne treba zaboraviti Slogu i Tutin, a i mi vrebamo iz prikrajka”, ocenio je Kolašinac.

Sezona u Srpskoj ligi Zapad biće nastavljena početkom marta, kada Jošanica dočekuje Loznicu.

M. Minić

Podeli