Hronika

Novi Pazar u šoku! Na snimku video nadzora vide se namere pedofila

Novopazarska policija je uhapsila Elvedina Dupljaka zbog sumnje da je u zgradi Bor u centru grada pokušao da seksualno zlostavlja devojčicu od 9 godina. Na snimku video nadzora, do kog je došla RTV Novi Pazar, jasno se vide  namere pedofila.

Radi se o tridesetšetogodišnjem građaninu Novog Pazara, koji je, kako je izjavila majka žrtve, na društvenoj mreži Instagram “namamio” devojčicu u ulaz zgrade “Bor”, nakon čega joj je podigao jaknu i dodirivao je po telu.

Međutim, ona nije bila jedina koju je pedofil probao da zlostavi. Naime, prvi napad desio se u ponedeljak u ulazu Lučne zgrade, u centru Novog Pazara, a drugi u sredu u ulazu Bor zgrade.

Majka devojčice je sve objavila na društvenim mrežama gde je napisala da je “pedofil namamio njenu ćerku u ulaz zgrade, podigao joj jaknu i stavljao ruke na struk kako bi joj uzeo mere da bi bila manekenka”.

Nakon par sati i prikupljanja dokaza, Elvedin Dupljak je uhapšen i određen mu je pritvor do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena polna radnja.

“Na snimku sa video nadzora u Bor zgradi se jasno vidi kako on otvara ulazna vrata i poziva devojčicu da krene sa njim. Na stepeništu ju je zaustavio i pokušao da joj skine jaknu, nakon čega se ona uplašila i dala u beg”, navodi izvor u policiji.

Kako je RTV Novi Pazar rečeno u porodici devojčice sa snimka, ona je ušla u zgradu misleći da on želi da mu nešto pomogne. Kasnije je pitao da li ona hoće da bude manekenka.

Prema nezvaničnim informacijama, Dupljak je novopazarskoj policiji poznat po izvršenju raznih, uglavnom sitnijih, krivičnih dela, a u trenutku napada na devojčice je odsluživao kaznu od osam meseci kućnog pritvora zbog krađe.

“Imao je elektronski nadzor, odnosno, nanogicu, a kako je imao dnevno dva sata “slobodno” kada je mogao da napusti kuću, napadi na devojčice su se desili baš u tom periodu, od 13 do 15 časova”, dodaje naš izvor.

Podeli