DruštvoPolitika

Čanak: Napadi na Rasima Ljajića su neosnovani i bizarni

“ Šešelj je zver, osuđeni ratni zločinac, a bio je i udarana pesnica Miloševićevog režima“, istakao je lider Socijaldemokrata Vojvodine, Nenad Čanak gostujući u jutarnjem programu televizije Naša. On je u emisiji kritikovao, između ostalog, ponašanje lidera radikala, njegove napade na Rasima Ljajića i njegov povlašteni status koji je dobio, “pod izgovorom da je bolestan.”

Lider socijaldemokrata Vojvodine napade na Rasima Lajaića od strane Vojisalva Šešelja okarakterisao je kao neosnovane i bizarne rekavši da je Šešelj zver kojoj je omogućeno da napda, pljuje i radi šta hoće, te da se njegove, kako je rekao, “svinjarije“ tolerišu pod izgovorom da je lider radikala bolestn.

“ Šešelj se vratio iz Haga, bože moj, zbog zdravstvenog stanja. I najedanput sad on može da vređa, da maltretira, da pljuje. Optužuje Rasima Ljajića da je narko-bos. Rasim Ljajić narko-bos?! Čekajte, to je potpuno bizarno“, rekao je Čanak istakvši da je Šešlju dozvoljeno da radi šta hoće.

“ I najednput niko ga ne dira, jer on je, bože moj, bolestan. Pa ako je bolestan, nek se leči!  Ne, ovo je svinjarija!  Šešelj je osuđeni ratni zločinac koji je 10 godina zatvora dobio jer iseljavao ljude iz kuća jer mu se nisu sviđali,” zaključio je Čanak.

Podeli