HronikaVesti

Privedena direktorka Centra za socijalni rad Prijepolje Sabira Hadžiavdić

Direktorka Centra za socijalni rad Prijepolje Sabira Hadžiavdić i još jedna osoba zaposlena u ovoj ustanovi, danas su privedene. Kako smo saznali, u ovoj akciji nisu učestvovali pripadnici Policijske uprave u Prijepolju, kao ni Osnovno javno tužilaštvo.

Direktorka Centra za socijalni rad Sabira Hadžiavdić nalazila se u zgradi Opštinske uprave u trenutku privođenja, nezvanično nam je potvrđeno u Opštinskoj upravi Prijepolje.

Privođenje članice svoje stranke potvrdio je i šef odborničke grupe u Skupštini opštine Prijepolje Stranke pravde i pomirenja, Samir Tandir. Kako kaže, nisu mu poznati razlozi za privođenje, ali apsolutno je uveren u nevinost direktorice Sabire Hadžiavdić. Druga osoba, zaposlena u Centru za socijalni rad, u trenutku privođenja, bila je na svom radnom mestu.

Kako nam je potvrđeno u Policijskoj upravi u Prijepolju, njeni pripadnici nisu učestvovali u današnjoj akciji. Portparolka Osnovnog javnog tužilaštva Jasminka Bošković kaže da nalozi za privođenje nisu izdati u Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju.

Informacije o ovom slučaju i razlozima privođenja dve osobe iz prijepoljskog Centra za socijalni rad, zatražili smo u Višem javnom tužilaštvu Kraljevo, u Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije i u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, o čemu ćemo vas informisati nakon dobijanja odgovora.

izvor: TV Forum

Podeli