Sport

Veljković na klupi KMF Novi Pazar: Uvek imam najveće ambicije

Klub malog fudbala Novi Pazar predvodiće u nastavku prvenstva Nenad Veljković, koji je pre pet sezona bio igrač i trener ovdašnjeg kolektiva.

“Uvek imam najveće ambicije. Treći sam trener od početka šampionata, pre mene tu su radili odlični treneri i ne verujem da će biti problem da implementiram neke svoje zamisli”, rekao je Veljković.

Pazarci su posle polovine ligaškog takmičenja peti na tabeli, a predstoje im i utakmice u Futsal kupu Srbije.

“Novi Pazar ima dobre igrače i godinama je u vrhu. Imaćemo dosta vremena da se spremimo za plej-of, pa možda uspemo da nekoga i iznenadimo”, naveo je Veljković.

Ekipu je na početku sezone predvodio trener Veljko Spasojević, a zatim je na klupi sedeo Enes Delić, kojem je asistirao Dejan Đedović.

Veljković (35) je poslednji trenerski angažman imao je u praškoj Slaviji, dok je pre Češke bio je igrač i trener u finskoj Lejoni.

On je kratko nosio dres Jastrepca iz Blaca, a u Nišu je osnovao Klub malog fudbala Radnički, koji se takmiči u trećem rangu.

Tokom karijere nastupao je za Brno iz Češke, slovačku Trnavu, kao i za niške klubove Niš 92, Kalču (nekadašnju Kosku) i Kopernikus.

Takmičenje u Prvoj futsal ligi biće nastavljeno 8. februara, kada Novi Pazar gostuje Jastrepcu.

M. Minić

Podeli