Sport

Polomac: Nismo bez šansi u Novom Sadu (sreda, 18.00)

Odbojkaš Novog Pazara Aleksa Polomac rekao je danas, uoči gostovanja Vojvodini u zaostaloj utakmici četvrtog kola Superlige, da njegova ekipa nije bez šansi u predstojećem duelu u Novom Sadu.

“Naravno, uvek postoji šansa. Jači su na papiru, ali to moraju da potvrde na terenu. Idemo da se borimo, rasterećeno. Bitan meč, ali ne kao naredni protiv kragujevačkog Radničkog. Ipak, daćemo sve od sebe. Mnogo bi nam značilo da dobijemo”, ocenio je Polomac.

Vojvodina je na skoru 13/2 i lider je prvenstva, dok sedmoplasirani Novi Pazar ima pet pobeda i 10 poraza, odnosno dva trijumfa manje od Radničkog na šestom mestu, koje donosi plasman u plej-of.

“Gotovo da je svako svakoga pobeđivao, takva je liga. Otvorilo nam se i nadam se da ćemo ući u plej-of”, kazao je Polomac.

Pazarci su vezali pobede nas Spartakom iz Ljiga i Partizanom, a na poslednjoj utakmici u Beogradu debitovao je i bivši tehničar reprezentacije Rusije Konstantin Lesik.

“Iskusan je igrač, bio je u dobrim klubovima i zna šta radi. Sve je na mestu i nije potrebno mnogo vremena za uigravanje. Nadam se da će da bude još bolje”, naveo je Polomac.

Vojvodina i Novi Pazar igraju sutra od 18 časova u novosadskom Sportsko-poslovnom centru Vojvodina.

M. Minić

Podeli