Sport

Gradska liga u odbojci: Startovale osnovke

Odbojkašice “Ćamila Sijarića” i “Halife bin Zaid Al Nahjana” plasirale su se danas u polufinale gradske lige za učenice osnovnih škola, koju organizuju novopazarski Sportski savez i Savez za školski sport.

U sali “Stefana Nemanje”, ekipa “Ćamila Sijarića” najpre je posle preokreta bila bolja od “Vuka Karadžića” sa 2:1, a zatim istim rezultatom i od “Jošanice” iz Lukara.

“Halifa bin Zaid Al Nahjan” je mesto među četiri najbolja tima obezbedio pobedama od 2:0 nad “Rastkom Nemanjićem Savom” iz Deževe i “Avdom Međedovićem”.

Devojčice će takmičenje nastaviti 22. januara u sali “Rifata Burdžovića Trša”, a posle tih duela biće poznati preostali učesnici polufinala, čiji će termin odigravanja biti naknadno određen.

Utakmicama osnovki prisustvovali su trener odbojkašica i aktivni odbojkaš Novog Pazara Aldin Zoranić, te igračice ovdašnjeg drugoligaša Hena Kurtagić i Aiša Lotinac.

Osnovci će odbojkaško takmičenje početi 17. januara u sali “Stefana Nemanje”, a sedam dana kasnije na programu su mečevi u sali “Rifata Burdžovića Trša”.

M. Minić

Podeli