DruštvoVesti

Šešelj dobio 200 hiljada evra da izaziva haos

Srpski narodni pokret “Naši” došao je do poverljivih informacija oko povezanosti lidera SRS sa Zukorlićem.

SNP “Naši” došao je do informacija iz vrha Srpske radikalne stranke da Vojislav Šešelj i muftija Muamer Zukorlić spremaju akciju “podizanja tenzija” kako bi se u fokus stavila “AUTONOMIJA SANDŽAKA”.

Uloga Vojislava Šešelja ništa nije drugačija nego i proteklih decenija. Najpre će u javnosti davati zapaljive izjave preko kojih će se podizati tenzije u Raškoj oblasti a zatim će Muamer Zukorlić nastupati u javnosti kako je neophodona autonomija Sandžaka kako bi se sprečila “velikosrpska agresija”.

Vojislav Šešelj je za ovu akciju potpaljivanja vatre u Raškoj oblasti dobio 200 000 evra od Zukorlića, odnosno od njegovih finansijera iz ekstremističkih muslinamanskih krugova iz Saudijske Arabije kojima je blizak.

Ono što je ključno u ovoj akciji ona će imati više faza. Počevši od zapaljivih govora, pa da odlaska Vojislava Šešelja u Rašku oblast gde će izazivati mržnju i haos.

SNP “Naši” već mesecima upozoravaju da Vojislav Šešelj i  Muamer Zukorlić imaju tajni dogovor o saradnji i zajedničkom delovanju.

Vojislav Šešelj je otvoreni eksponent raznih ekstremističkih grupa koje rade na razbijanju Srbije i za svoj prljavi posao ubira stotine hiljada evra.

Informativna služba

SNP “Naši”

Izvor: politikon.rs

Podeli