DruštvoVesti

Zavod za zdravstvenu zaštitu Vizim u Novom Pazaru

Privatno zdravstvo u našoj zemlji sve više je zastupljenije. Pacijenti, odnosno svi građani u privatnim domovima zdravlja bez čekanja i posebnog zakazivanja mogu obaviti sve preglede i snimanja kao i uraditi rezultate koje dobijaju istog dana. U Novom Pazaru od pre dva meseca otvoren je Zavod za zdravstvenu zaštitu Vizim.

Vizim je porodična firma koja postoji više od 25.godina u čijem sastavu se u ovom trenutku nalaze tri Doma zdravlja i pet Zavoda za zdravstvenu zaštitu širom cele zemlje. Direktorka Vizima doktorka Marija Tasovac, izrazila je zadovoljstvo što su i građani Novog Pazara prepoznali posebnu posvećenost brizi o zdravlju svih pacijenata to je rezultiralo otvaranjem Zavoda za zdravstvenu zaštitu.

“Ono na šta smo posebno ponosni jeste to da su građani Novog Pazaru prepoznali našu posvećenost kada je u pitanju briga o zdravlju i pozvali nas da još jedan od Zavoda otvorimo i u Novom Pazaru. Na taj način imaju priliku da u svom gradu imaju isti tretman i pruženu uslugu kao i u svim našim Domovima zdravlja i Zavodima”, rekla je generalni direktor Vizima, Marija Tasovac.

Doktorka Tasovac ističe da je njihov rad i posvećenost pacijentima pored velikog broja inostranih kompanija i državnih ustanova prepoznat i od strane velikih i uspešnih kompanija iz Novog Pazara.

U Zavodu za zdravstvenu zaštitu Vizim u Novom Pazaru kao i u svim vizimovim domovima zdravlja širom zemlje rade eminentni lekari iz svih oblasti medicine sa međunarodnim priznanjima kao i profesori medicinskog fakulteta.

N. H.

Podeli